INFO

                                     

 

Velkommen til Konsmo og NMKs Juniorlandsfinale i Bilcross og NMK Mesterskap på Konsmo Motorbane 3 august 2019.

Litt info:

Vi åpner ikke depotet før torsdag 1 august kl.17 alle henvendelser rundt depot rettes vår Depotsjef: Daniel Laudal tlf :99500830

Buss til Bankett går fra broa ved banen kl.18.30 med retur opp igjen etter slutt.

Speakere under arrangementet er Ove Stuvseth og Ole Halvor Fossum.

Kiosk: Kiosken vil være åpen fredag fra ca kl.12-18 lørdag fra kl.08-løpets slutt.

Lørdag er det Kiosk på Publikumsiden og i depotet samt på startplata etter løpet.

Miljø: NMK Konsmo ønsker at alle vil trives hos oss. Det vil være utplassert 3 søppelcontainere en ved Kiosken og 2 andre rundt., spør oss gjerne om ekstra søppelsekker. Det er også utplassert miljøcontainer i depotet for olje osv. Miljøansvarlig er Stein Tore Bakke tlf 993 26700

Dusj/Toaletter Vi har 3 dusjer i depotet ved klubbhuset her er også et hc toalett. Det vannklosett i klubbhuset og i bygget ved kiosken, i depotet på andre siden av veien vil det være utplassert toaletter.

Billetter: Alle må bære billetter, førere, mekanikere og funksjonærer. Det vil bli kontroll på området. Publikum betaler 150 pr dag, barn u 14 gratis. Billetter kan kjøpes sekretariat.

Butikk: Det finnes butikk 4 km unna banen. Det er en Spar butikk og den er åpen torsdag og fredag kl.08-20 og lørdag kl.08-19.

Obs : Det er ikke Minibank på Konsmo nærmeste minibank er på Byremo 20 Km unna. Det er anledning til å betale med kort kontant og vipps men ikke ta ut kontanter på banen.

Banen har adresse Røynesdal veien 32 og GPS er GPS koordinater: N58`19`147`E7`21`815 

NB Ved innkjøring til Konsmo Motorbane er det en jernbane undergang som bare er 3.80 høy. For dere som har høyere buss eller servicebil  en dette må dere benytte omkjøringsvei. Fortsett nordover fra kryss der du svinger inn til Konsmo Motorbane på 460 7,3 km så over ei bro på venstre i kryss så 6,3 km på 752 så til venstre i kryss på Naglestad på 501 følg veien 7,6 km til du får banen på høgre side. NB Når dere ankommer kryss med Konsmo Motorbane kontakt depotsjef slik at dere slipper å dra rundt med tilhenger til buss på omkjøringsveien.


: Frokost: Det serveres frokost i telt fra kl.07-08 lørdag  for alle førere med team og funksjonærer.

Camping: Det er mulig å campe på baneområdet fra torsdag kl.17. Pris kr 200 med strøm kr 400

Publikum som kommer i bil må parkere nede på Konsmo Fabrikker og blir fraktet i buss opp på banen. Det er bare bevegelsehemmede og funksjonærer som får parkere ved banen.

NMK Medlemmer har krav på reisestøtte ved reisevei lengre enn 200 km en vei, skjema leveres ut på innsjekk og leveres inn igjen der.


Vi ønsker alle en flott helg på Konsmo Motorbane

 

Dersom noen har spørsmål utenom Depot, kan de rettes Evy Anita, tlf 95215945.

 

MVh Juniorlandsfinalen 2019/NMK KonsmoLogoDesign: Dots as | Makeweb 4.1